Le Sorelle logo

Tervetuloa kauneushoitola
Le Sorelleen!

Myllynkiventie 1 B
21100 NAANTALI
Puh. 050 439 1556
info(at)lesorelle.fi

Aukiolo

Ark. 10-18
la 10-14

Muina aikoina sopimuksen mukaan

Hoitojen varaukset

Puh. 050 439 1556 tai
varaaverkossa.fi

Facebook

Le Sorelle henkilökunta

Erikoiskasvohoidot

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito iholle, jossa on erityisongelmia kuten
ikääntymisen merkkejä, arpia tai hyperpigmentaatiota(maksaläiskät).
Mikroneulaus stimuloi ihoa uudistumaan, korjaamaan vahvistamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Tehoaineet imeytyvät ihoon jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Hoidon kulku:

Iho puhdistetaan huolellisesti, jonka jälkeen hoidettavalle alueelle levitetään
puudutusvoide. Neulaus tuntuu iholla nipistelynä, mutta ei satu. Neulauksen jälkeen iholle levitetään hoitava ampulli, naamio, sekä suojaava voide.
Mikroneulaus tehdään sarjahoitona 4-6 kertaa 4 viikon välein. Neulausrulla on
henkilökohtainen ja yhdellä rulllalla voidaan tehdä kuusi hoitoa.

Neulauksen jälkeen pitää välttää saunomista, aurinkoa ja hikoilua n. vuorokauden ajan.
Iholle ei saa laittaa meikkiä saman päivän aikana.

Hoidon kesto 60 min.

Geneo+

Geneo+ on uuden sukupolven happikuorinta, johon voidaan yhdistää myös Tripollarradiofrekvenssihoito. Kaikki ihotyypit hyötyvät tästä innovatiivisesta, tehokkaasta ja hellävaraisesta happikuorinnasta. Toisin kuin muut happikuorinnat Geneo+ pystyy aktivoimaan happea ihossa pintaa syvemmältä ja näin parantamaan ihon kuntoa ja ulkonäköä monipuolisesti.

Laitteen teknologiassa Capsugen™-kapselin ja hoitogeelin avulla ihon pinnalle viedään hiilidioksidikuplia, jotka puhjetessaan rikastuttavat ihon luonnollista happipitoisuutta. Tämän Bohrin-efektiksi kutsutun fysiologisen reaktion johdosta hoidetun alueen kudosten happipitoisuus kasvaa, verenkierto lisääntyy ja ihosolujen aineenvaihdunta paranee. Samalla ihoon imeytyy hoitavia aktiiviaineita: hyaluronihappoa, peptidejä ja antioksidantteja.

Happikuorinnan jälkeen iholle voidaan tehdä Tripollar-radiofrekvenssihoito, joka stimuloi ihon kollageenia ja näin kiinteyttää ihoa. Tuloksia näkyy jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Sarjahoidon vaikutukset näkyvät ihon aineenvaihdunnan lisääntymisenä, joka vaikuttaa kollageenin muodostumiseen.

Geneo+ Happikuorinnan tulokset näkyvät välittömästi ihon heleytenä, kirkkautena ja kiinteytenä. Hoitolinjoja on kaksi, joista asiantuntijamme valitsee sopivan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan. NeoRevive on ihoa ravitseva hoito ikämuutoksiin. NeoBright ihoa kirkastava ja pigmenttimuutoksia häivyttävä hoito.

Geneo+ Happikuorintaa suositellaan 4-8 kerran sarjahoitona.

Ihotyypistä riippuen Geneo+ happikuorinta sopii myös juhlia tai tärkeää päivää edeltäväksi"tuhkimohoitona".

Hoidon kesto 90 min.

Pristine timanttihionta

Timanttihionta on ihoa uudistava, syväpuhdistava ja kirkastava hoito. Timanttihionnalla voidaan vaikuttaa moniin erilaisiin ihon ongelmiin kuten laajentuneet huokoset, pintakuivuus, ihon epäpuhtaudet, pintarypyt, pigmenttiläiskät, ja pinnalliset aknearvet. Ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat. Hoito on miellyttävä ja sopii melkein kaikille ihotyypeille.

Hoitoa suositellaan sarjahoitona, jolloin saadaan paremmat tulokset, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta, tasaisemmalta ja hoitoaineet imeytyvät paremmin ihoon.

Hoidon kesto 60 min.

 

Red peel kemiallinen kuorinta

Kemiallisella kuorinnalla poistetaan ihon pintakerros, jonka seurauksena uusien ihosolujen muodostuminen nopeutuu. Ihosta tulee puhtaampi, pehmeämpi ja ihon väri paranee. Red peel on turvallinen ja tehokas ja se sopii ihon uudistamiseen, tupakoitsijalle, akneen, pigmenttimuutoksiin ja juonteisiin.

Kuorinta tehdään kerran viikossa neljän viikon ajan.