Hinnasto

Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin. Hinnat sisältävät alv 24%. Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Parturi-Kampaamo

Leikkaukset

Hiustenvärjäys

Monivärit/raidat

Permanentit

Kampaukset

Korvien rei'itys

BC Beauty Colors värianalyysi

Haluatko tietää missä väreissä hehkut parhaiten, oletko kesä-, kevät-, syksy- vai talvi-ihminen? Tahdotko välttää jatkossa hutiostokset vaatekaupoissa, sekä meikkien ja korujen ostossa? Tarvitsetko apua vaatekaapin läpikäymisessä? Kaipaatko neuvoja pukeutumiseen ja meikkaamiseen?

Värianalyysin jälkeen huomaat selvästi, minkä väriset vaatteet, asusteet ja korut tuovat oikeanlaisen hehkun kasvoillesi ja saavat Sinut näyttäytymään parhaassa valossa. Värianalyysin jälkeen tiedät mitä vaatteita Sinun on turha pitää vaatekaapissa, sillä “väärän” väriset vaatteet, asusteet ja korut heijastavat kasvoillesi kelmeää väriä ja varjoja tehden sinusta väsyneemmän ja kalpeamman näköisen.

BC Colors värianalyysejä on tehty Suomessa jo yli 30 vuotta. BC:n värikonsultti toteuttaa sinulle ammattimaisen värianalyysin vertaamalla ihonväriäsi testivärikankaisiin. Värianalyysin kesto on n. 1,5h ja tulos on pysyvä. Hintaan kuuluu BC Colorsin 30 värin värikartta, jota voit jatkossa pitää mukanasi vaikka vaateostoksilla!

Tulethan analyysiin ilman meikkivoidetta, poskipunaa tms. ehostusta, sillä analyysissä testikankaiden värisävyjä peilataan ihosi pigmenttiin.

Kauneushoitola

Kasvohoidot

Kaikki kasvohoitomme toteutetaan Exuviance Professional – tuotteilla.

Tutustu verkkokauppaamme ja ihaniin Exuviance – tuotteisiin!

Erikoiskasvohoidot

Vartalohoidot

Aromaterapeuttinen rentoutushieronta

Lihashoitohieronta triggerpiste käsittelyllä

Ensimmäisen kerran tutustumistarjous -20% hoidon hinnasta! (Koskee vain Cryo21-hoitoja)

Cryo21-sarjahoidot valitulle hoitoalueelle:

Le Sorellessa toimii myös esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja Nelli Heiska n. kerran kuukaudessa. Nämä palvelut löydät nettiajanvaraus Timmasta. Yhteistyössä Plastic Surgery Center.