Le Sorelle logo

Tervetuloa kauneushoitola
Le Sorelleen!

Myllynkiventie 1 B
21100 NAANTALI
Puh. 050 439 1556
info(at)lesorelle.fi

Aukiolo

Ark. 10-18
la 10-14

Muina aikoina sopimuksen mukaan

Hoitojen varaukset

Puh. 050 439 1556 tai
varaaverkossa.fi

Facebook

Le Sorelle henkilökunta

Refleksologi Vyöhyketerapeutti

Refleksologia ja Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiassa hoidetaan elimistön erilaisia kipu- ja häiriötiloja stimuloimalla jalkaterään muodostuvia heijasteita. Hoito elvyttää kehon omia parantavia voimavaroja ja tasapainottaa häiriintyneitä elintoimintoja. Hoito tapahtuu pääosin käsin hieromalla ja painelemalla.
Refleksologia on koko kehon vyöhyketerapiaa, jossa stimuloidaan heijasteita jalkaterän ohella mm. sääristä, käsistä ja korvista. Sen vaikutuksia ovat muun muassa rentoutuminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen, verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuminen sekä vastustuskyvyn parantuminen.

Vauvahieronta ja koliikkihoidot

Refleksologialla on saatu hyviä tuloksia esimerkiksi koliikin ja korvatulehdusten hoidossa. Vauvoille ja pienille lapsille hoito tehdään aina kivuttomasti hellänä hierontana, lapsen ehdoilla.

Rentoutusterapiahoito

Hyvän olon hoito on rentoutusterapiahoito, joka tähtää kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen. Hoitomenetelmänä on koko kehon pehmeä hieronta, joka tehdään vaatteiden päältä. Rentoutusterapiahoito sopii hoidoksi muun muassa jännityksiin, kipuihin, väsymykseen, stressiin ja univaikeuksiin.
Suomalaisen lääkäriseura Duodecimin ja erikoislääkärijärjestöjen Käypä hoito-hankkeen hoitosuosituksissa rentoutushoidot mainitaan parhaina lääkkeettöminä hoitoina migreeniin.

Intialainen jokikivihoito

Intialainen jokikivi eli SHIVA LINGHAM on erittäin harvinainen kivi, jota löytyy vain yhdestä joesta Intiassa. Intialainen jokikivihoito tasapainottaa voimakkaasti, maadoittaa, lievittää kipuja, huuhtoo ja avaa energiaväyliä, tasapainottaa feminiinistä ja maskuliinista energiaa sekä antaa keholle voimaa ja mielelle iloa.

Hoidossa asetellaan lämpimät kivet eri puolille kehoa ja sivellään ja painellaan niillä kehon alueita ja meridiaaneja.

Ayurvediset vartalohoidot ja pindasvedas-yrttihieronta

Ayurvediset vartalohoidot tehdään World of Beauty-kosmetiikkasarjan tuotteilla. Vartalohoitoon kuuluu prana-lymfahieronta ja vartalokääre (detox, kiinteyttävä tai rasvaa polttava). Pindasvedas-yrttihierontaan kuuluu prana-lymfahieronta sekä erittäin rentouttava hieronta lämpimillä yrttejä sisältävillä kangaspusseilla ja yrttiöljyllä.

Korvakynttilähoito

Korvakynttilän kevyt alipaine ja liekin liikkeet aikaansaavat ilman värähtelyaaltoja, jotka vaikuttavat kuin hellä tärykalvojen hieronta. Tämä saa aikaan miellyttävän lämmöntunteen ja ”vapauttavaksi” koetun paineentasauksen korvassa ja otsan- ja nenän sivuonteloissa. Korvakynttilähoitoon kuuluu myös lyhyt päähieronta.

Rentouttava päähieronta

Rentouttava jalkahieronta

Kysy lisää tai tule tutustumaan paikan päälle ja varaa aika tehokkaisiin rentoutumishoitoihin.