Hinnasto

Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin. Hinnat sisältävät alv 24%. Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Le Sorellessa toimii myös esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja Nelli Heiska n. kerran kuukaudessa. Nämä palvelut löydät nettiajanvaraus Timmasta. Yhteistyössä Plastic Surgery Center.

Parturi-Kampaamo

Leikkaukset

Hiustenvärjäys

Monivärit/raidat

Permanentit

Kampaukset

Kauneushoitola

Kasvohoidot

Kasvohoidot

Kaikki kasvohoitomme toteutetaan Neostratan – tuotteilla.

Erikoiskasvohoidot

Vartalohoidot

Vahaus ja sokerointi

Depilaatiot vahalla

Sokerointi

Käsi- ja jalkahoidot

Käsihoidot

Jalkahoidot

Kynsipalvelut

Rakennekynnet

Oman kynnen geelaus

Sopolish kestolakkaus sormiin tai varpaisiin

Ripset ja kulmat

Kulmat

Kestopigmentointi

Hinnat sisältävät 3 käsittelykertaa.

Ripsipidennykset

Hieronta

Lihashoitohieronta triggerpiste käsittelyllä

Aromaterapeuttinen rentoutushieronta

Aromaterapeuttinen imukuppihieronta

Erikoispalvelut

BC Beauty Colors värianalyysi

Haluatko tietää missä väreissä hehkut parhaiten, oletko kesä-, kevät-, syksy- vai talvi-ihminen? Tahdotko välttää jatkossa hutiostokset vaatekaupoissa, sekä meikkien ja korujen ostossa? Tarvitsetko apua vaatekaapin läpikäymisessä? Kaipaatko neuvoja pukeutumiseen ja meikkaamiseen?

Värianalyysin jälkeen huomaat selvästi, minkä väriset vaatteet, asusteet ja korut tuovat oikeanlaisen hehkun kasvoillesi ja saavat Sinut näyttäytymään parhaassa valossa. Värianalyysin jälkeen tiedät mitä vaatteita Sinun on turha pitää vaatekaapissa, sillä “väärän” väriset vaatteet, asusteet ja korut heijastavat kasvoillesi kelmeää väriä ja varjoja tehden sinusta väsyneemmän ja kalpeamman näköisen.

BC Colors värianalyysejä on tehty Suomessa jo yli 30 vuotta. BC:n värikonsultti toteuttaa sinulle ammattimaisen värianalyysin vertaamalla ihonväriäsi testivärikankaisiin. Värianalyysin kesto on noin  1h 30min ja tulos on pysyvä. Hintaan kuuluu BC Colorsin 30 värin värikartta, jota voit jatkossa pitää mukanasi vaikka vaateostoksilla!

Tulethan analyysiin ilman meikkivoidetta, poskipunaa tms. ehostusta, sillä analyysissä testikankaiden värisävyjä peilataan ihosi pigmenttiin.

Wellnessterapeutin palvelut

Wellnessterapeutti Hilkka Malkki on kouluttautunut aromaterapiaan ja kehonhuoltoon. Hoidot perustuvat aromaterapeuttisen öljyhieronnan avulla tehtävään tasapainottavaan ja korjaavaan mielen- ja kehonhuoltoon. 

Aromaterapeuttinen vaikutus saadaan käyttämällä kasveista uutettuja puhtaita, joko yksittäisiä eteerisiä öljyjä tai hierontaöljyseoksia. 

Lihashoitohieronnoissa lisäksi triggerpisteiden käsittely, joka rentouttaa tehokkaasti lihaksia. 

Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä syöpää sairastaville henkilöille. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää viinirypälesiemen- tai jojobaöljyä.

Aromaterapeuttinen rentoutushieronta

Lihashoitohieronta triggerpiste käsittelyllä

Aromaterapeuttinen imukuppihieronta

Diplomiaromaterapeutin palvelut

Diplomiaromaterapeutti Iina Läksy on kouluttautunut aromaterapian lisäksi Phyt’s Naturo-esteetikoksi, kosmetologiksi sekä meikkaaja-maskeeraajaksi.

Aromaterapeuttiset hoidot perustuvat aromaterapeuttisen öljyhieronnan avulla tehtävään tasapainottavaan ja korjaavaan mielen- ja kehonhuoltoon. Aromaterapeuttinen vaikutus saadaan käyttämällä kasveista uutettuja puhtaita, joko yksittäisiä eteerisiä öljyjä tai hierontaöljyseoksia.

Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä syöpää sairastaville henkilöille.

Diplomiaromaterapeutti Iinan kautta varattavissa myös iltatapahtumat eri teemoilla. 

Kiinnostaisiko kerätä ystäväporukka ja laitattaa kaikkien ripset ja kulmat samana iltana kuntoon? Tai kiinnostaisiko luento hyvinvoinnista, aromaterapiasta tai meikkauksesta?

Iltoja varattavissa 4-5 osallistujalle. Jokaiseen iltaan sisältyy pientä syötävää ja tee/kahvi.

25€ per. osallistuja.

Cryo21-kylmähoidot

Ensimmäisen kerran tutustumistarjous -20% hoidon hinnasta! (Koskee vain Cryo21-hoitoja)

Cryo21-sarjahoidot valitulle hoitoalueelle:

Meikit

Suihkerusketus

Lävistykset

Le Sorellessa toimii myös esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja Nelli Heiska n. kerran kuukaudessa. Nämä palvelut löydät nettiajanvaraus Timmasta. Yhteistyössä Plastic Surgery Center.